"rowne szanse" dla centralnej czesci to w tym przypadku dosc naciagana teoria: )
a moze inaczej - przeniesc termin na listopad (czytaj: snieg) i polaczyc zlot z wieczorna jazda na stokach (oczywiscie w miejscu gdzie takowe wystepuja)...jak sie to mawia przyjemne polaczenie przyjemnego z...przyjemnym: )
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 21:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
drago, my jesteśmy z zachodniej Polski, i nie wiem czemu piszesz że jedziesz tam na 15 minut. My akurat na 2,5 dnia Jeśli chcesz, możemy się wszyscy spotkać gdzieś na trasie i jechać razem.
Co do centralnej Polski - jest też w ankiecie miejsce w centralnej Polsce, głosuj!
juz głosowałem . Zerknąłem na mape i sie przeraziłem widząc BYSTRE z pod Poznania. Nie wiem dokładnie ile km ale troszku jest. A z racji ze jestem nowym klubowiczem okropnie chcialbym poznac SPOŁECZNOŚC roverkowiczów. Tak wic mysle ze niektórzy z zachodu patrz np wielkopolske beda przerazeni dystansem.
Nie ma co zobaczymy co bedzie , jesli juz Bystre przejdzie to mam nadzieje ze przełamie przerazenie kilometrowe i sie zjawię. Wypadało by
Pozdrawiam wszystkich i licze na mój głos
Najlepsza dla wszystkich odleglosciowo (sprawiedliwie) ale najmniej atrakcyjna wychodzi
miejscowka Nieporet. Inne to juz kompromisy. Kto sie nie czuje na silach, nie ma kasy na paliwo i jeszcze dodatkowo na pobyt chyba powinien sobie odpuscic.
Dla mnie osobiscie nie bedzie problemem odleglosc, chociaz paliwo jeszcze nie osiagnelo zadawalajacej mnie ceny To jednak i tak nie wiem czy sie pojawie, bo w tych terminach Wiolka ma jakies spotkania pracowe i moze sie zdazyc, ze nie dotre.
Zrobilem w googlu symulacje drogi i wyniki sa przerazajace
Borne Sulinowo z:
- rzeszów - 725 km
- kraków - 641 km
- suwalki - 557 km
- warszawa - 442 km
- wroclaw - 366 km
- torun - 215 km
- poznan - 192 km
Bystre k/Baligrodu z:
- szczecin - 991 km
- suwałki - 657 km
- poznan - 643 km
- wrocław - 514 km
- torun - 592 km
- warszawa - 410 km
- kraków - 244 km
- rzeszów - 114 km
Nieporet k/Warszawy z:
- szczecin - 591 km
- wrocław - 368 km
- poznan - 346 km
- rzeszow - 322 km
- krakow - 319 km
- suwalki - 264 km
- torun - 204 km
- warszawa - 27 km
[ Dodano: Pią Wrz 19, 2008 09:31 ]
A odwiedziny naszego forum w statystykach wygladaja nastepujaco:
Kto ma być, to będzie.
Nie ma tak, że każdemu się dogodzi.
Jako, że to będzie mój pierwszy zlot, to pojadę wszędzie gdzie będzie się odbywał.
A że najbliżej mam do Bystrego k/Baligrodu, to za tym miejscem głosowałem.
Choć Nieporęt też nie jest daleko.
Wspomniano o innych lokalizacjach w Bieszczadach.
Dla tych, którzy tam nie byli, kilka słów.
Solina - hotel marnej jakości, ale dość tani;
Polańczyk - hotel Jawor - solidny, ale trzeba więcej kaski.
Co do walorów turystycznych, uważam Polańczyk za bardziej atrakcyjny.
Wstyd się przyznać (z racji miejsca zamieszkania) ale nie byłem jeszcze w Bystrem i być może jest tam ok.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 14:41
sogreg1 napisał/a:
Wstyd się przyznać (z racji miejsca zamieszkania) ale nie byłem jeszcze w Bystrem i być może jest tam ok
Czy atrakcyjne?? spokojna miejscowość wypoczynkowa m. innymi Ośrodek wypoczynkowy Kuratorium Oświaty ( kilkanaście domków) Ośrodek wypoczynkowy Zelmer ( z basenem) Ośrodek wypoczynkowy Wisan Stok narciarski Mający kiedyś homologację FIS ( obecnie nie wiem czy ma) co do atrakcji to cisza i spokój Kawałek do jeziora Solińskiego ( jest skrót do Polańczuka przez Stężnicę ( na mapie fajnie wyglądająca droga ale w rzeczywistości nie zalecam a wręcz odradzam z korzystania) najlepiej jechać przez Hoczew i Średnią Wieś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum