no i sprawa zamka zalatwiona - ale nie do konca
zamek sie otwiera - rzeczywiscie wiazka - naprawione
wycieraczka - dziala - bezbiecznik sie spalil
ale spryskiwacz jak nie dzialal tak nie dziala - kable ok bezpieczniki ok ale dalej nic
czy moze jakies dalsze sugestie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 12:50
Alexa napisał/a:
Mam podobny problem z moim Roverkiem 214i, tz nie działa ogrzewanie i wycieraczka. Ile kosztowała Cię naprawa wiązki?
Proponuję dać zadanie do zrobienia mężowi/tacie/bratu ewentualnie sąsiadowi . Jeżeli tylko posiadają lutownicę i elementarną wiedzę domowego majsterkowicza, to poradzą sobie z problemem . Dobre piwko, może dwa powinno wystarczyć w ramach zapłaty .
Mam podobny problem z moim Roverkiem 214i, tz nie działa ogrzewanie i wycieraczka. Ile kosztowała Cię naprawa wiązki?
Proponuję dać zadanie do zrobienia mężowi/tacie/bratu ewentualnie sąsiadowi . Jeżeli tylko posiadają lutownicę i elementarną wiedzę domowego majsterkowicza, to poradzą sobie z problemem . Dobre piwko, może dwa powinno wystarczyć w ramach zapłaty .
Problem w tym, że nie posiadam brata ani ojca a sąsiad, tak samo jak mój luby kompletnie sie na autach nie zna.
Czy taka naprawa jest trudna? Jestem w stanie sama ją przeprowadzić?
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 13:54
Alexa napisał/a:
Problem w tym, że nie posiadam brata ani ojca a sąsiad, tak samo jak mój luby kompletnie sie na autach nie zna.
Czy taka naprawa jest trudna? Jestem w stanie sama ją przeprowadzić?
Nie trzeba znać się na autach. Wystarczy umieć zlutować przewody. Naprawdę wystarczy elementarna wiedza.
Alexa, pierwsze to sprawdz bezpiecznik od wycieraczki, bezpieczniki sa pod kierownica jest on niebieski 15A, z tego co widzialem u mnie to niebieskie sa dwa wiec nie powinno byc problemu ze zlokalizowaniem, a jesli to niech ktos tam ci zerknir pierwszy lepszy warsztat i chlopaki napewno znaljda
powodzenia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum