Witam,
ze względu na to że Wrocław permanentnie leni się i nic sie nie dzieję . Proponuje spotkać się przy piwku w Roverkowym gronie wrocławianek i wrocławiaków oraz wszystkich osób chętnych dnia 26 września 2008.
Data jest luźną propozycją tak samo jak miejsce, sugerował bym coś w miarę nie głośnego gdzie dało by się bez uszczerbku na zdrowiu gardła pogadać. Mój typ i propozycja to "Graciarnia" przy skrzyżowaniu ulicy Zamkowej i Kazimierza.
Jeśli do połowy tygodnia zdeklarowało by się więcej osób mogę zarezerwować stolik lub dwa. Wszystko zależy od wstępnej zdeklarowanej frekwencji
No problemo Przewidująco wybrałem ten lokal tez z tego powodu Mają gigantyczną ilość rewelacyjnych drinków (od dżinu z tonikiem po kosmosy jakieś ) oraz wino
Marcinie, doskonale znam ich kartę. A przede wszystkim cenię ich za fajny wybór drinków bezalkoholowych oraz zapiekane bułeczki z pieczarkami.
A jak ktoś nie chce pić i przyjechać R to obok jest spory parking.
Choroba mnie dopadła i jeszcze w tygodniu...nie dam raczej rady a szkoda
Chyba że zajdą jakieś zmiany ale w to wątpię
W weekend trzeba było rzucić hasło heh...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum