Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 333 Skąd: Warszawka
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 15:40
piter34 napisał/a:
Kółka tylko trochę takie jakby małe są.
to samo miałem powiedzieć
wyglądają na 15" a powinny być przynajmniej 16" (jeśli nie 17") - ogólnie przynajmniej o jeden rozmiar wyżej
bardzo ładnie się ogólnie prezentuje - szczególnie w tym kolorku i te światła też bardzo ładnie wyglądają
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 11:08
Tomi_114 napisał/a:
A jak się Wam widzi takie cuś?
taaa, silniczek też ma fajny
tomcat turbo w środku robi swoje
widziałem go już jakiś ładny czas temu na mobile.de w jakimś komisie - w którym jak widać nadal jest
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
widziałem go już jakiś ładny czas temu na mobile.de w jakimś komisie - w którym jak widać nadal jest
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 14:18
dobryziom napisał/a:
Tempest napisał/a:
Tomi_114 napisał/a:
A jak się Wam widzi takie cuś?
przecież to nie jest silnik od Tomcata...
może i nie Tomcat'a, ale dokładnie takiego samego Roverka 200, w tym samym kolorze, o takich wykończeniach i takich felgach widziałem (z rok temu) na mobile.de (chyba tam), właśnie z silnikiem 2.0T 200KM - nie wiem czy do 200 wchodzą jeszcze inne silniki jeśli najprościej jest przełożyć Tomcatowy
może niech Tomi_114 się wypowie i potwierdzi (lub zaprzeczy) to co napisałem - no i skąd wytrzasnął zdjęcia - bo ewidentnie widać, że stoi w jakimś salonie (i tamten, którego widziałem, też w nim stał)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum