Z racji tego ze planuje wyjazd do Polski w grudniu a dokladnie to 17-28 grudnia, moze by tak zorganizowac jakis swiateczny spot? najlepiej by bylo gdzies w Dolnoslaskim ale w razie czego to bede w stanie dojechac raczej wszedzie.Oczywiscie pierwsze 2-3 dni pobytu w polsce moj roverek spedzi w warsztacie lakierniczym a zaraz po tym bedzie gotowy do pokazania sie przed wieksza publika.No bo jak moglby sie pokazac innym Roverkom z zielona maska i blotnikiem?
A wiec jesli macie jakies pomysly no i oczywiscie jesli ktos bedzie chetny to walcie smialo, fajnie by bylo wkoncu pokazac mojego streetwise'a publicznie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 11:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
20 grudnia... hmm.... prawdopodobnie sie moze udac tylko nie wiem ile czasu moj roverek bedzie u lakiernika.a w razie czego pasowaloby wam tak na 21-22?
no to juz jest nas 2 na 100% teraz czekamy na reszte. oczywiscie Wroclaw mi pasuje.
tylko jesli moglby ktos cos zorganicowac bo ja to nie bardzo wiem jak to ma wygladac poniewaz to bedzie moj pierwszy taki spocik. mi sie wydaje ze najlepiej to bedzie sobie gdzies pojechac w fajne miejsce i troszke pojezdzic roverkami a puzniej to na jakis cieply posilek no i kto bedzie mogl to browarek.
oki. postawimy sprawe tak: do konca listopada jak ktos bedzie chetny to niech podaje date kiedy mu pasuje no i oczywiscie kto by sie na to pisal.a poczatkiem grudnia juz ustalimy konkretne miejsce i termin.tak chyba bedzie najlepiej. pozdrowionka!!!
[ Dodano: Pon Paź 06, 2008 18:37 ]
widze ze malo chetnych takze chcialbym tylko odswierzyc post. moze jednak ktos sie skusi???
[ Dodano: Sob Paź 11, 2008 16:20 ]
nie ma wiecej chetnych???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum