Syfu już tam nie powinno być, bo wszystko zostało zlane i wlałem tam v-powera diesla. filtr wymienie, chociaż nie wiem, czy jest sens, bo jak zdjąłem wąż przy pompie i nacisnąłem gruszkę, to ropa leciała bez problemu. W czasie rozruchu roverem puszcza dużo białego dymu dopóki nie odpali. Napompowanie gruszką ciusnienie nie daje żadnej różnicy
[ Dodano: Pią Paź 03, 2008 18:49 ]
No i wszystko stało się jasne miałem wyjmować pompę, chciałem ustawić rozrząd na znakach i.... i okazało się niemożliwe, nie zgadzało się przy pompie wtryskowej, przeskoczył pasek o jeden ząbek. Ustawiłem jak się należy i samochód odpala Prawdopodobnie przyciął się napinacz, części przyszły,zmienię rozrząd z przodu też, zakładam wszystko markowe, wcześniej(jeszcze jak nie byłem właścicielem) ktoś pozakładał jakieś wynalazki
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Wrz 28, 2008 23:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum