Helllo;)
tak sobie myślę, że może ktoś tutaj pogrywa w coś w sieci?? ja gram w Counter Strike'a 1.6, no-steam bo tylko dla relaksu;) gram pod nickiem "Young-Fu*kers # <mr.p>" lub "Markzo # Roverki.pl" może ktoś jeszcze gra?? jakiś mały meczyk co??:P zachęcam do zassania Cs'a, można odreagować ciężki dzień
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 17:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 19:14
Na sieci gram wyłacznie w MotoGP i to głównie w Polskiej Lidze. Poziom jest masakryczny ale rywalizacja dostarcza prawdziwych emocji i adrenalinki. Do tego dochadza wymierne efekty odzwierciedlone coraz lepszymi czasami. Po półtora roku w lidze az sam sobie dziwie jak to było, że kiedyś wydawało mi sie, że jestem szybki a obecnie objechałem swoje czasy nawet o 10 sekund. Ma to niestety tą wade, że niemal dyskwalifikuje poczatkujących. Owszem sa słabsi i oni tez gdzieś tam z tyłu tocza swoje walki ale niestety z zasady jada samotnie i przez to szybko się zniechęcaja.
Może ktoś z Was chciałby dołączyć?
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 19:18
Ja pogrywalem swojego czasu w UT1, w CS'a baaardzo malo, kiedys jeszcze CoD2 i CoD4... Obecnie brak czasu i slaby upload skutecznie odciaga mnei od grania online...
Też myślałem,że sie przy tym odstresuje ale jak tu sie nie wkurzać jak mnie booty po tyłku ostro kopią Cienki w to jestem-kilka lat temu to owszem,godzinami sie w sieci grało ale teraz to jakoś z formy opadłem...
Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 13:23
Ja też lubię pośmigać w cs'a. Swój poziom uważam za przeciętny. Tylko mam mało czasu na szlifowanie skilla.... Ale lubię odreagować...
maniaq napisał/a:
z gier css tylko
1.6 ma za duzo bledow by sie w to bawic, zabijanie przez sciane jest malo zabawne
Hmm... A to ak-47 nie przebija ścian? Moim zdaniem to jest dość ciekawy realizm. Przez ścianę w tej grze nie zabijesz na pewno z usp...
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
no właśnie:P akurat realizm jest na bardzo wysokim poziomie;) skrzynki z usp czy glocka nie przebijesz;) to co umawiamy sie na jakieś wposlne granie??:P
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Wysłany: Wto Wrz 30, 2008 18:32
No to trzeba by czasem pograć. Markzo uda się z tym serwerem?
_________________ Hasła są jak majtki. Nie zostawiaj ich w miejscu, w którym inni mogą je zobaczyć, zmieniaj je regularnie ...i lepiej nikomu nie pożyczaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum