Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Z racji, ze mam nowe maty (zwykle z allegro te to dopiero grzeja) chcialbym zmienic wlaczanie podgrzewania lusterek ze stacyjki na takie aby zaczynaly grzac przy wlaczeniu ogrzewania tylnej szyby. Stere chodzily na okraglo to powypalaly sie w okolicach konektorkow. Moze ktos juz taki patencik przerabial i powie jak i gdzie sie wpiac. Myslalem aby przelozyc przewody od grzania lusterek zza bezpiecznika i podlaczyc je do przewodow grzania tylnej szyby tez w okolicy bezpiecznika.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 20, 2011 21:53, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 11:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Maty takie kupiłem jeszcze do poprzedniego samochodu jednak moja wizja rozbiła się o wyjęcie lusterek z ramki montażowej. Czy wiecie jak to zrobić w R200 żeby nie mieć 7 lat nieszczęść?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum