Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 11:29 [R200 SDi '99] Nie migają kierunki gdy zamykam auto
witam, mam taki problem: jak zamykalem auto pilotem to migaly 3 razy awaryjki i bylo slychac dwa lub trzy takie cykniecia, jak otwieralem to migaly raz, teraz dziala to tylko przy otwieraniu ale gdy zamykam to awaryjki nie migaja i slychac tylko jedno cykniecie, gdy zamykam kluczykiem to nie dziala centralny gdy pilotem to zamyka cale auto, alarm raczej dziala bo gdy zamkne pilotem a otworze kluczykiem to wyje, co moglo sie zepsuc?
pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez piter34 Sro Wrz 17, 2008 11:42, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 11:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
prawdopodobnie któras z krańcówek daje sygnał, że są otwarte drzwi/klapa. Sprawdż wszystkie krańcówki drzwi/maska silnika/klapa bagażnika oraz wiazke przewodów tylnej klapy. Światełko w bagażniku Ci się nie świeci czasem mimo zamkniętej klapy
przeczyscilem wszystkie krancowki drzwi i tylnej klapy i jest to samo, przy sciaganiu oslony gumowej przy drzwiach kierowcy ( ochronna guma na kostke ) wylecialo duzo wody , czy cos sie moglo przepalic? bezpieczniki ok.
Ostatnio zmieniony przez rydlon Nie Wrz 21, 2008 17:02, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 6 razy Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 74 Skąd: Warmia i Mazury
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 14:57
I jak tam? udało się rozwiązać problem
Ja u siebie od dzisiaj, nie wiadomo czemu i dlaczego mam to samo a dodatkowo po jakiś 3 minutach zaczyna mi wyć alarm.
Wszystkie drzwi zamyka, światło w środku i w bagażniku gaśnie.
u mnie okazal sie urwany jeden przewod w kostce drzwi kierowcy( wchodzil do kostki i wygladalo wszystko ok. ale nie dotykal koncowki ), przylutowalem koncowke i dziala , wszystko jest ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum