Witam Rover-owiczów
Słyszalam że jest możliwość znalezienia na internecie książki gdzie opisują krok po kroku jak sobie samemu mozna co nieco naprawić w Roverku .. Jeśli ktoś wie gdzie i jak tego szukać BARDZO PROSZĘ O POMOC
Z gory bardzo..bardzo dziękuję za pomoc
POZDRAWIAM
Ostatnio zmieniony przez szczesciara13 Czw Paź 02, 2008 12:33, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 11:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
CO JA BYM BEZ WAS ZROBIŁA Dziękuję bardzo
Ja dopiero na Forum zalogowana od dwóch dni.. uczę się , jak tu pisać, jak pytać itd.. Wiem że jestem "nowa" i " kobietka" ale nauczę się "tu poruszać" i nie będzie ze mną problemów
Ja dopiero na Forum zalogowana od dwóch dni.. uczę się , jak tu pisać, jak pytać itd.. Wiem że jestem "nowa" i " kobietka" ale nauczę się "tu poruszać" i nie będzie ze mną problemów
"Krok po kroku"
Przy Twojej wiadomości otwierającej wątek jest taki przycisk . Naciśnij go i zmodyfikuj temat wątku wg mojej sugestii
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Piter34 BUZIACZKI za "lekcję" już to poprawiłam jak nalezy DZIĘKI
a i zapoznałam sie z zasadami kącika ... nauczę się wszystkiego i nie będę stwarzać problemów
Dzieki i Pozdrawiam
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 12:38
piter34 napisał/a:
BoloSr napisał/a:
tylko ten do nowszych roverkow sie nie otwiera
Otwiera się. Przed uruchomieniem trzeba cofnąć datę np. na 2001 rok (chyba nawet w pliku TXT w paczce z RAVE jest to napisane)
to ja wiem ale ktoras z wesji nie dala sie rozpakowac teraz juz nie pamietam ktora czy ta pierwsza czy ta druga ale wiem ze mialem z tym problemy ale ze siec jest duza to sobie znalazlem
[ Dodano: Czw Paź 02, 2008 13:39 ]
giewu napisał/a:
BoloSr napisał/a:
tylko ten do nowszych roverkow sie nie otwiera
przed sekundką sprawdziłem i link do niego działa poprawnie
linki dzilajaj ale jedno nie chcialo mi sie rozpakowac ale ktore to juz teraz nie pamietam
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 12:48
sTERYD napisał/a:
*.iso to są obrazy płyt, a nie spakowane katalogi
zgadza sie juz wiem z czym mi sie pomerdalo i nadal tego nie moge dorwac chodzilo o katalog czesci EPC on jest spakowany rar-em i nie idzie tego rozpakowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum