Wysłany: Czw Paź 02, 2008 16:21 [R416] Braki w wykończeniu wnętrza
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Problem polega na tym iż w drzwiach brakuje uszczelek wew. zaznaczyłem na foto gdzie??
Przeszukałem już na allegro ale nie ma. Czy dostane je osobno. A może ktoś ma takie na zbyciu
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 20, 2011 22:10, w całości zmieniany 7 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 16:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 16:26 Re: [r416si r97] Braki w wykończeniu wnętrza
polakpolak29 napisał/a:
Problem polega na tym iż w drzwiach brakuje uszczelek wew. zaznaczyłem na foto gdzie??
Przeszukałem już na allegro ale nie ma. Czy dostane je osobno. A może ktoś ma takie na zbyciu
ale szukales tylko na allegro czy tez do nich dzwoniles (chodzi o tych co sprzedaja) bo napewno maja tylko niechca sprzedac
Jutro przejdę się do sklepu w którym facet ma wszystko wyciąga grube katalogi i szuka i mówi jutro będzie jak nie mam na stanie. A jeżeli chodzi allegro to nie jeszcze nie dzwoniłem. Zobaczę może mają gdzieś na szrocie jakiegoś anglika.
w sprawie takich elementów powinieneś po allegro szukać ogłoszeń o np. anglikach, samochodach na części, rozbitkach itd. i koniecznie trzeba dzwonić do sprzedawców ... na pewno znajdziesz, a jeśli nie to skontaktuj się z Tomim, a On Ci to załatwi w oryginale
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
No i zrobiłem dałem 10 zł za jedną. Musiałem kupic 2 bo jedna była popękana, troche bylo roboty przy sciąganiu tapicerki ale teraz moge zrobic to w 5 min.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum