Witam. Pęklo mi środkowe pokrętło ogrzewania a zima idzie , gdzie tego szukać i czy sama wymienię czy bez fachowca się nie obejdzie? czy trzeba wszystkie wymienić czy można tylko to jedno?
Z góry dzięki za info
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 15:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
http://www.allegro.pl/sea...&category=18892
RAczej sama wymienisz, tylko zeby to rozebrac przynajmniej u mnie w 416 to trzeba prawie cała tą dolną cześć deski rozdzielczej ściągnąc, łacznie z tymi plastikami przy skrrzyni biegów.
_________________ Najlepszym dowodem na to, że w kosmosie istnieje inteligecja jest to, że się z nami nie kontaktują.
szczesciara13, to pokrętło się po prostu wyciąga, nie trzeba żadnego fachmana A okrętło dostaniesz w większości szrotów roverkowych od biedy mam starszą wersję pokrętła, więc gdybys miała problem z dostaniem, to mogę Ci wysłać to starsze w razie czego pisz na PW.
Witaj Brt Bardzo Ci dziękuję ,jestem poprostu w totalnym szoku. Tu wszyscy wszystkim pomagają- to piękne i takie rzadkie w tych czasach. Tyle już się dowiedziałam o "mojej furce" ze już żaden mechanik nie będzie ze mnie robił "idiotki" i nie będzie naciągał na kasę
Co do pokrętła to z milą chęcią odkupię je od Ciebie , oszczędzisz mi czasu na latanie po szrotach (tym bardziej ze autko stoi zepsute)
głupio mi ale nie wiem co to PW
Pozdrawiam serdecznie i daj znać jak się do Ciebie odezwać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum