Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Czy wie ktos moze jak dostac sie do wiatraczka znajdującego sie gdzies za półka pasażera , jak włączam nawiew to sobie cwierka. Zdemontowałem półke ale doszedłem tylko do filtra , reszte boje sie demontowa. Denerwujacy dzwiek.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 15, 2011 15:52, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 00:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mi regularnie coś wpada w okolice wiatraczka i ćwierka... pomaga włączenie dmuchawy na MAX i szybkie wyłączenie. Kilkakrotny zabieg zapewnia wydmuchanie ćwierkownika z kanałów.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Niestety, aby się do tego dostać, trzeba zdemontować całą deskę rozdzielczą
czy to na 100%
Musze wyjąć silnik od wentylatora(za schowkiem pasażera) bo sie zacina. czy ktoś znalazł na to sposób (R220)
problem - zacinający się silnik wentylatora PROSZĘ O POMOC
Mam nowy rezystor do dmuchawy
Zabierając sie do pracy zerkam w rysunek złożeniowy: rys1
Odkręciłem 3 sruby od dołu trzymające wentylator: rys2
Niestety wirnik wentylatora jest na tyle długi ze nie wysuwa się - nie da sie wyjąć, nie pomaga wyjęcie dywaników ani zagięcie tapicerki. Za malo miejsca na wyjęcie.
Zabralem sie zatem do wyjęcia całego wentylatora rys3
Odkręciłem 3 śruby trzymające całość, wypiąłem linkę od obiegu wewnętrznego
I dalej całość nie chce wyjść
KTOŚ ma jakiś pomysł??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum