Macie chwilkę czasu na spocik w stałym miejscu. Pojawiłem sie na forum nie dawno i chciałbym was poznać osobiście. Wiele osób mi doradzało na forum przy kupnie samochodu, w niedalekiej przyszłości dołącze także do klubu o ile moja kandydatura zostanie zatwierdzona.
Posiadacze chwili czasu proszeni o podaine godziny która im odpowiada, zapewne wypracujemy jaks kompromis.
Moja Propozycja 16:00
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 09:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z chęcią bym podjechał ale kobieta mi znowu będzie głowę suszyć,że wole jechać do "obcych" ludzi niż z nią siedzieć
Jak wymyślę jakąś ściemę dla niej to podjadę.
No niestety autko psuje się, a ja mam czy poruszać się oprócz niego, więc czasami stoi trochę długo w warsztacie zanim sobie przypomnę tak za kare, jak przestanie się psuć to będzie mogło spędzić trochę czasu zemną
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez trollbee Pon Paź 13, 2008 08:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum