Identyko jak mój ale ten wydech....i znaczek.... ni huhu tu nie pasuja.... tak nie jest lepiej?
znaczek playboya to nie mój pomysł,razem z nim kupiłem i jakos sie do niego przyzwyczaiłem,znajomi też po tym mnie poznają i rozróżniaja między innymi tomcatami.Tak że raczej go zostawie.Pozatym tomcat niby ten sam jak twój,lecz obawiam sie że ma inne serce pod maską.
[ Dodano: Sob Paź 18, 2008 02:09 ]
Wojtek88 napisał/a:
Jeszcze ten znaczek playboy'a... Myślisz, że przybędzie Ci tyle mocy z powodu założenia tłumiku.. ?
mocy więcej nie potrzebuje ,gdybym chciał załozył bym turbo,ale i tak wystarczająco w fotele wciska Ale z tym tłumikiem silnik hondy naprawde przyjemnie mruczy
Czyli masz jakoś podrasowany silnik? możesz powiedzieć co zmodyfikowałeś?? ja mam d serie hondy tyle ze serie odetkaną:)
Markzo, przy silniku nic nie robiłem,być może mechanik,który był poprzednim włascicielem,ale z tego co mówił z tym silnikiem wyszło bardzo mało Roverków i być może tylko w anglii.Jest to silnik 1.6 litra 16v,na pełnym wtrysku,ma ponad 100 koni mocy,lecz ile dokładnie nie wiem.Na piątym biegu ma jeszcze niezłe przyspieszenie.Ma przejechane 104000 mil i oprucz wymiany oleju ,filtr(regularny serwis) no i tankowania rzecz jasna nic nie robie przy nim.Bedąc w polsce w sierpniu we wrocku,jakiś koleś z hondą accord 2l,chcial sie poscigac,no ale z czym do ludzi.poruwnanie odejscia,jak hulajnoga do Roverka.Jak będe miał czas zrobie fotke silnika i bedziesz mógł porówac,bo skoro pytasz,to znaczy że z twoim jest coś nie tak.Pozdrawiam
Witam:)
Podłącze sie pod temat mam dokładnie ten sam silniczek w moim Roverku i jest super zbiera sie bardzo dobrze to autko:D a a'propo tłumika nie dał bym raczej takiej rynny do mojej furki:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum