trzeba bylo dzwonic do kogos z klubu. moj bandzior na spocie odzyl , juz mu lepiej twojemu tez bysmy pomogli ja liny w bagazniku mam juz dwie - jedna Valandera !
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
IInvit mam nadzieję, ze Twoim drugim środkiem komunikacji nie jest miotła i że się jednak nie spełni
A pozatym będę wredny i powiem ...... sio do nauki
Kruszon jakie masz oznaki umierania samochodu ? U mnie bylo tak ze przekrecalem kluczyc i bylo slyszac 'cyk' ze stacyjki z rozrusznika cisza W piatek rano zostal odstawiony do warsztatu w chotomowie, chlopaki mieli dzwonic w sobote nic, zadzwonilem wczoraj o 16, okazalo sie ze 'juz wyjeli rozrusznik' i nic wiecej sie nie dowiedzialem. Zastanaiwam sie czy go na drzewie gdzies nie zawineli i teraz nie szukaja drugiego takiego samego
To nie bylo cykanie tylko w zasadzie warkot polaczony z cykaniem. Od niedzieli nie mam ani pol problemu wiec to napewno kwestia wyladowania aku, ktore nastapilo przez trzymanie wlaczonych światel przez okolo godzine z odpalona muza itp.
Dlaczego nie ?
Ja nie mam pretensji, po prostu jak ja nagrywam to wiem co nagralem, a jak nagrywa ktos inny to skad mam wiedziec co? Jeszcze nie obejrzalem tego, bo w szale skladam filmy na Zlot
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum