Wysłany: Sro Paź 15, 2008 21:54 [r200,99']Pomocy-mechanik potrzebny w Poznaniu
Mam problem z moim roverkiem.kupilem go jakies pol roku temu i gosc powiedzial ze samochod nie byl bity, itp(ja jestem laikiem w temacie).od tego czasu mam z nim same problemy-obecnie jestem pewien ze byl bity(co potweirdzil mechanik) i ciagle cos w nim siada-obecnie samochod sie grzeje gdyz gdzies ucieka plyn chlodniczy-mozliwe ze z termostatu(po zapaleniu jest oki ale jak zacznie chodzic wentylator na chlodnicy to woda cieknie ciurkiem-w carmanie powiedzieli ze to jakis oring na czesci gdzie grubą wąż laczy sie z jakims plastikowym jakby trojnikiem z tylu korpusu silnika-co to może byc?).moja prosba dotyczy jakiegos mechnika ktory zna sie na roverkach-ale zna sie naprawde i najlepiej eby nie byl za drogi.musze cos zrobic z samochodzikiem bo inaczej oszaleje.oczywiscie samochod ma gaz i cos z nim nie tak rowniez-samochod szarpie podczas jazdy na gazie a na benzynie nie, oraz pali tyle samo gazu na drodze i w miescie.jesli znacie jakiegos dobrego specjalisty to dajcie namiary.dzieki z gory.
Ostatnio zmieniony przez boosterr Czw Paź 16, 2008 19:15, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 15, 2008 21:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
boosterr, popraw proszę nazwę tematu na
obowiązującą na naszym forum (użyj funkcji w swoim pierwszym poście) ...
... a wystarczyło przeczytać TO
--------------------------------------------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum