Typ: D Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Paul: Przeniesiony z działu "giełda/kupię/części"
Witam
Kupiłem Roverka tylko z jednym kluczem i pilotem, od pewnego czasu zaczyna on szwankować i chciałbym dokupić drugi.
Posiadam wydruk z 4 cyfrowym kodem, czy da radę to zrobić "korespondencyjnie"?
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Lut 26, 2011 23:51, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 01:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Żeby zaprogramować pilota MUSI być ten pilot + wszystkie inne piloty do tego auta + samo auto.
Ten 4-cyfrowy kod pomoże w razie awarii ale nie zaprogramujesz nim pilota
Mam na kartce więcej kodów, jak na przykład kod radia itp
W tym przypadku możesz mieć nawet kod odpalenia Pershinga i tak Ci to nie pomoże
Tylko komputer serwisowy Testbook (i jeszcze jakiś, nie pamiętam ) z kumatą obsługą są w stanie załatwić programowanie pilota do Twojego R.
No to mała ciekawostka
Byłem w serwisie Rovera (Land Rover) w Limerick (Irlandia), no i dowiedziałem się że dorobienie pilota kosztuje 150e, ale niestety nie mogą mi zrobić bo komputer padł, a nie wiadomo czy w ogóle będzie naprawiony
Pozostało mi wyłączyć imo po przez wykręcenie kodu kluczykiem.
Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum