Pozdrowienia dla goscia ktory urzadzil sobie plac zabaw na moim R + na 4 innych samochodach.
Byl bardzo pomyslowy rysujac gwozdziem wszystkie elementy karoserii (rysy glebokie az do blachy + pogieta maska, dach i jedne drzwi) oraz by bylo niestandardowo kilka dziur w dachu!!! Sasiedzi do tego wszystkiego maja poprzebijane opony- Ja mialem wiecej szczescia? Na szczescie jest ubezpieczony
Idiota w dodatku chce ustanowic jakis nowy rekord bo noc pozniej wyladowywal sie na 2 nastepnych autach na parkingu obok
Ostatnio zmieniony przez erjot86 Czw Paź 23, 2008 22:26, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 22:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Co za palant... Ciekawe jaki miał w tym cel
Jeżeli ma za dużo energii niech zapisze sie na jakieś bjj czy inne krav magi, gdzie chłopaki zrobią mu gwoździem to, co ten jełop samochodom albo po prostu do psychatry z debilem...
Brak słów. Szkoda nerwów, czasu, pieniędzy ludzi poszkodowanych.
Mi też ktoś przerysował cały bok od strony pasażera niestety, komuś się naprawdę musiało nudzić, nie rozumiem takich ludzi. Jeśli nie mają co ze sobą zrobić, to niech wyładują swoje emocje na siłowni
I formalnie się do tego przyznajesz a ze mnie robiłeś anty animals'a.
Pies nie wie, ze nie moze szczac po oponach i to jego pan winien mu to wytlumaczyc albo go pilnowac. Wlasnie ta umiejetnosc odruchow m.in. odroznia nas od czworonogow
Wiec ten baran zrobil to swiadomie i z premedytacja i za to ja bym mu natlukl po ryju, a na twarzy zrobil to co on na karoserii.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
erjot86, strasznie współczuję Tobie oraz ROVERkowi. Cholera może wziąć człowieka, który szanuje i dba o swoją własność, a jakiś idiota, debil etc. niszczy to najczęściej dla zabawy.
Mam nadzieję, że ktoś kiedyś faktycznie obije mu mordę w ciemnej bramie o ile wcześniej nie dorwie go kolega MaReK,
tez wspolczuje bo mi rowniez okaleczyli roverka, jakis idiota delikatnie mowiac porysowal caly bok tez gwozdziem lub kluczem zajebiscie gleboko dorwac takiego gnoja to normalnie... ehh a mialem na zlot sie wybrac odwiedzic to pojade ale do lakierni przez jakiegos buraka ktoremu sie nudzilo...
wszystko da się naprawić ale najbardziej boli mnie ten dach. gdyby dziury były gdzieś nad kierowcą to zrobiłbym szyber ale niestety są z tyłu. najprawdopodobniej będę zmuszony wymienić całe poszycie bo nie uznaję teorii szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum