Wysłany: Sob Paź 25, 2008 17:03 [R416] Plastik od klamki
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Czy kto może kupował już ten plastik łączący klamkę z cięgnem od wewnątrz bez tego plastiku klamka wyskakuje z cięgna i cza otwierać od podwórka dzięki za pomoc
_________________ ŁYSY
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lut 27, 2011 15:27, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 25, 2008 17:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeżeli chodzi o ten plastik to zastąpiłem go taśmą izolacyjna owinąłem po prostu ten pręt i jest dobrze wszystko chodzi
ale zawsze można to gdzieś dostać w moim mieście jest sklep gdzie facet ma wszystkie części
jeszcze inne rozwiązanie to szroty lub allegro
w praktycznie każdym samochodzie masz dokładnie to samo rozwiązanie, więc nie powinno być problemu z dokupieniem... zajdź na pierwszy lepszy szrot, a na pewno dostaniesz coś takiego, jak nie znajdziesz to daj znać, gdzieś w którejś szufladzie mam starą klamkę od astry
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Pomógł: 43 razy Dołączył: 24 Wrz 2007 Posty: 310 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Paź 25, 2008 20:59 Re: [R416 1,6 16V 98]plastik od klamki
łysy napisał/a:
Czy kto może kupował już ten plastik łączący klamkę z cięgnem od wewnątrz bez tego plastiku klamka wyskakuje z cięgna i cza otwierać od podwórka dzięki za pomoc
poproś w sklepie motoryzacyjnym o zabezpieczenie linki ssania (to przy dzwigni na tunelu środkowym) do Fiata 126p jest identyczne(sprawdzone rozwiązanie), a koszt to jakieś 50gr.
Tylko weź rzemiosło, bo fabrycznego nie wciśniesz w otwór w klamce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum