Typ: SD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 1996
Witam
Mam 2 pytanka odnośnie turbiny w 825, pierwsze to czy ktoś miał okazje takim wynalazkiem jechać? Zastanawia mnie jedna rzecz, a mianowicie jeździłem już różnymi turbo dieslami ale w moim autku kompletnie nie czuć tego czy turbina sie załącza. Domyślam się ze na pewno nie będzie takie skoku przyspieszenia jak w niemieckich TDI'kach ale wydaję mi się, że coś powinno być jednak odczuwalne. Pytam dlatego bo wiem, że w moim autku turbina już była wymieniana a czytałem na forum, że w SDI'kach ciśnienie można regulować jakaś śrubka i zastanawiam się czy mechanik który wymieniał turbo w ogóle coś ustawiał. Z góry dziękuję za wszelkie informację.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 03, 2011 23:34, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 03, 2008 00:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum