Wysłany: Nie Sty 27, 2008 23:10 [R420] Oznaczenia na klapie bagażnika
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Żeby wyjaśnić o co mi chodzi kilka słów wprowadzenia.
1. Przypuszczam, ze część roverków była pozbawiona tych oznaczeń - w zależności od rynku jak i też na zamówienie.
2. Jeżeli chodzi o R400 w roku 1998 podlegał modyfikacjom (rok modelowy 1999) i część oznaczona była np.R420 SDi a inne już R400 i po VIN można zapewne ustalić.
Swój kupiłem bez tych oznaczeń. Przymierzam się do uzupełnienia tego (napisu ROVER też brak - a trzeba marką się pochwalić). W dowodzie rejestracyjnym widnieje R420 SDi.
Prośba do tych co mają a klapie np.R400 czy w dowodzie też widnieje R400.
_________________ DEBEC
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lut 27, 2011 15:42, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 27, 2008 23:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a to nie bylo tak ze od 98r zamiast 211,214,216 itd wprowadzili 200 series i adekwatnie dla 400... wtedy wszystkie to 200 i wszystkie to 400 ja w dowowdzie mam rover model RF czy jakos tak
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Czy ktoś może zmierzyć u siebie i podać wymiary wysokość, szerokość napisu ROVER na klapie bagażnika (sedan jeżeli ma to jakieś znaczenie). Czy w 200 lub 600 napis ma takie same wymiary?
Pozdrawiam
Jeszcze jakby ktoś napisał czy w 200 i 600 są takie same (muszę dokupić i nie wiem czy ktoś mi nie wciśnie z tych modeli jeżeli mają inne wymiary) to byłbym szczęśliwy.
Szkoda, że nie podałaś po 4 miejscach po przecinku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum