Typ: CDT Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Muszę wymienić wahacz lewy przedni przy moim roverku. Podpowiedzcie jakiej firmy i gdzie najlepiej kupować - pytanie dotyczy sklepów internetowych lub aukcji.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Gru 10, 2010 20:25, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 06, 2008 10:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pierwszy link, to art-bizar. Są wpisani na stronie klubowej (części i warsztaty) i tam możesz poczytać komentarze o tej firmie. Pozostałych nie znam.
_________________ Pozdrawiam - Brt
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Pią Lis 07, 2008 06:27
piochu1 napisał/a:
Rozumiem że jeżeli chodzi o producenta to najlepiej delphi
Ja mam Kagera i nie narzekam. Chyba nie ma reguły...kwestia to cena. Mozna kupic za 370, można za 450 i mzna za 1000. Auto bedzie jeździc tak samo a zawias na naszych drogach wykonczy się m/w po podobnym przebiegu.
A tak z doswiadczenia to ile trzymaja sie te wachacze?Cos jeszcze leci w zawieszeniu?Przejechalem jak na razie 15 tys km ale wiekszosc po niemieckich i dunskich autobahnach
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Kupowalem w Tomateam wahacz przedni prawy Delphi i zakosztowal mnie tyle ile w IC jakis marny zamiennik. Nie pamietam ceny, ale cos ponad 300 zl. Wymiana ok. 50 zl.
Proponje sprawdzic jeszcze stan tuleji wahacza bo one tez lubia w parze sie sypac...
Na szczescie u mnie nie bylo koniecznosci wymiany, ale warto sprawdzic, zeby potem dwa razy nie robic.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum