No mili moi. Kidy organizujemy sie w spota w ZG? jakas niedziela tradycyjnie. ja jestem calyczas na miejscu. wiec generalnie mogę się dostosować. Jak ustalimy jakiś termin to powysylam info dla wszystkich ludzi zarejestrowanych na forum ktorzy są z Zielonej Góry. A moze uda się powiększyć nasze grono... to aktywne grono
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 17:11
Ok Pany (i Panie tez). Jest taka sprawa. Kolega zrobil prawko i podoba mu sie linia Roverkow 200. Teraz jest taka opcja, coby kolege przekonac, ze to lepsze od tych wszystkich Punktakow, Swetrow, Toyot i innych wynalazkow z tej klasy.
Ale do rzeczy. Dawno jakiegos spotu nie bylo, wiec trzebaby cos w koncu skminic, bo sie troche stesknilem za waszymi rysopisami (za xROnxa mniej, bo on jedyny porzadny byl ostatnio jako solista hehe) i jesli ktos bylby chetny pochwalic sie swoim R200 w calej okazalosci przed kolega, to byloby fajnie Od razu zaznaczam, ze kolega to swiezo co upieczony drajwer, wiec prosze o wyrozumialosc
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 19:32
Probowalem go przekonac, zeby kupic jakiegos grata na poczatek, za jakies 500-1000zl, zeby sie doszlifowac, ale ma na to tak twardy leb, jak ja na wybicie z siebie Omegi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum