Wysłany: Nie Lis 09, 2008 16:33 [R600] Antena elektryczna
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
no nic pierwsza awaria , blokuje mi sie antena przy sammy koncu problem niby blachy ale jak tego nie dopilnuje to mi rozladowuje akumlator pnewaz silni,k od anteny tak dlugo chodzi az ja schowa , a zracji tego ze jezdze roveram 1-2 razy na tydzien to mnei to wnerwia jak podchodze do auta i nie moge go zaplaic, a wiec czym to nasmarowac czy co z tym zrobic
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 26, 2011 21:56, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 09, 2008 16:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
gucwiz, wyciągnij antenę, rozbierz na czesci i sprawdź teleskop bo zapewne jest skrzywiony(postaraj sie go delikatnie naprostować), oczyść z syfu w środku, nasmaruj smarem silikonowym i złóz.
Następnie ręka wysuwaj teleskop i składaj patrząc czy rozkłada i składa sie do konca, jeśli tak to włoż do auta, podłącz i po krzyku...
gucwiz, musisz antene wyciagnac z samochodu i odkrecic bodajze 3 srubki na gwiazdke i jedna na klucz 7... Zdejmujesz oslonke plastikowa, wyciagasz oslonke, nastepnie slimaczek(uwaga na rolki) i oczyszczasz benzyna ekstrakcyjna tasme, slimak i caly srodek...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum