Wysłany: Pon Lis 17, 2008 11:14 [R220sdi 97] Nie odpala
Witam
Wczoraj nie było żadnego problemu.Dzisiaj rano próbuję odpalić a tu cisza .Kontrolki zaświeciły prawidłowo a rozrusznik milczy.Efekt jest taki jakby imo wyłączyło.Sprawdziłem klemy OK.Rozrusznik jest OK bo jak zmostkowałem obydwa kable na nim to zakręcił.
Po przekręceniu stacyjki nie ma zasilania na kablu automatu rozrusznika .Gdzie szukać usterki
pozdrawia
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 11:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
R musiałem zacholować do elektronika który zdemontował imo wykasował go z komputera (sterownika) coś jeszcze pomostkował i teraz auto odpala ale nie ma centralnego i alarmu .Na sobotę jestem umówiony na montaż zwykłego alarmu.Powiedział że to z tym imo to typowa usterka dla Roverków , miał już kilka takich przypadków.Zostały mi dwa sprawne piloty które nie są mi potrzebne.
I to tyle...
pozdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum