Pomógł: 8 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 42 Skąd: Police
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 22:02 [R75] Felga
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Doradźcie
Mam do kupienia felgi do Rovera jednak jedna jest trochę uszkodzona.
Opłaca się brać i oddać ją do regeneracji, czy da się coś z tym w ogóle zrobić, ewentualnie jakie koszty?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 12, 2010 16:16, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 22:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sprawdź jeszcze z drugiej strony, czy te obrażenia nie wpływają na krawędzie felgi współpracujące z oponą, bo jeśli tak, to będziesz mial problem z utrzymaniem ciśnienia... jeśli uszkodzenia są tylko z zewnątrz to żaden problem
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Spali75 gratuluje felg bo dzwonilem do faceta i wlasnie je pakowal. Jak bys zwlekal do czwartku to bys sie zdziwil bo tez sie na nie czailem tylko ze jestem za granica akurat a chcialem je zobaczyc osobiscie.No nic poczekamy na nastepne
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 17:51
No jednak się zdecydowałem na nie , bo cena też dosyć dobra 800zl za komplet bez opon, chociaż sprzedawca chciał je dać gratisowo, wiadomo jeszcze trochę kasy na renowacje, ale i tak się opłaca. Ja już długo szukałem takich felg,naprawdę ciężko jest je znaleźć nawet na rozbitych R ich nie ma... A 75 na tych felgach wygląda naprawdę świetnie, wiem bo u mnie taki jeden jeździ i wszyscy się za nim oglądają a nie za moim heh.
Pomógł: 31 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 381 Skąd: ANGLIA
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 00:16
Hejka,Felga ładna ale powiem Wam że ostatnio Mniałem podpięte 18-tki ładniutkie z małym rancikiem i w czrnym macie!!!(Mój Roverek jest złoty),zwaliło mnie na kolana teraz spać nie mogę i zrywam się po nocach coś zajebiaszczego już nie długo muszą być Moje-nie wiem jak w limuzynie,ale u Mnie w kombiaku wyglądały super,pozdro...
_________________ HMMM czy dobrze zrobiłem???...Tak!-ale i tak chcę z powrotem Land Rovera
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 22:46
No i felgi już w domu, spodziewałem sie czegos gorszego, a tu niespodzianka.Ta co miała byc najbardziej zniszczona jest naprawde OK, nieliczne małe rysy i lekko obdarte na rancie, reszta prawie jak nowe no i cena dobra. Jestem zadowolony bo sumie to brałem je trochę w ciemno, na podstawie słabych zdjec. Teraz tylko dobrac jakies letnie oponki(moze ktoś ma jakies namiary na dobry sklep w Szczecinie i okolicy albo sprawdzony w necie niech podesle,chce kupic teraz letnie i miec juz spokój i "mówią" że zima letnie tańsze no i czekam aż do wiosny juz nie moge sie doczekac jak bedzie to wyglądac. [/b]
[ Dodano: Sro Lis 19, 2008 23:24 ]
Poza tymi co ty wziales ja sie czaje jeszcze na takie:
[ Dodano: Sro Lis 19, 2008 23:26 ]
Ale cena 1200zl za wystawione na allegro troszke mnie przerasta w chwili obecnej bo moja perelka ma aktualnie inne wazniejsze potrzeby.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 23:51
Szczerze mówiąc to miałem sobie je odpuścic, ze wzgledu na ta jedna uszkodzona ale baaaaaaardzo długo szukałem właśnie tych i zaryzykowałem, chyba przekonała mnie cena i jak zawsze CIEKAWOŚC -opłacało sie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum