Wysłany: Sob Lis 22, 2008 11:26 Warszawa CH Bemowo 23.11.08 godz. 20:00
Witam!
Jak co tydzien przypominam o spocie Ci co maja byc to beda. Szczegolnei zapraszamy nowych uzyszkodnikow(:)) forum ktorych ostatnimi czasu sporo sie pojawilo w okolicach Warszaway
Pozdrawiam
PS. Sobota jest i nie bylo info o spocie jeszcze. Ehh...
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 11:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
A ja nie wiem. Mam doła i nie chce mi sie jakos uczestniczyc w spendach...
Ale znajac zycie nalog wygra i jesli tylko Violka nie uprze sie zebym wracal do domu po 21 to na chwile podjade...
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Mam pytanie odnośnie takich spotkań czy zawsze musi to być CH Bemowo
Bo to akurat po drugiej stronie wawy od mojej mieściny
Tak sie juz utarlo. Mnie tez nie jest po drodze i woalbym wilanow, ale skoro tam od zarania dziejow sie roverki spotykaja to nie ma sensu juz tego zmieniac.
Kolega maniaq jezdzi z Twoich stron i jest niemal co tydzien
RaPt!l3 napisał/a:
marq zapodaj gdzie można się spodkac to podjedzimy razem
A nie wiem... to moze kolo gieldy komputerowej?
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum