Wysłany: Pią Lis 21, 2008 20:09 Andrzejki na Śląsku
Drogie Panie i Drodzy Panowie, Andrzejki zbliżają się wielkimi krokami, a o spotkaniu wstępnie ustalonym na Zlocie w Bystrem cisza..
Wypadało by już coś ustalać konkretnie, miejsce, czas, noclegi i atrakcje, zatem startujmy z tematem.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 20:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Rany boskie, widzę, że przygotowania idą pełną parą i już możemy wybierać spośród tysiąca atrakcji Panie Dawidzie, jako rdzenny mieszkaniec, Pan by coś zorganizował, a potem zapowiadał obecność Ja tu co prawda rezyduję prawie na stałe na Śląsku, ale uznałam, że tym razem ja też przyjdę na gotowe A w ogóle to wszystkie Ślązaki to straszne śpiochy, przypominać Wam trzeba, a jak nie, to byście każdy osobno w domu siedzieli
A ja myślałam, że temat umarł śmiercią naturalną
Ja prawdopodobnie będę musiała w przyszły weekend podjechać do Krakowa więc Andrzejki o drodze to całkiem fajna rzecz.
Póki co jednak sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie.
no i jak tak ustalenia?
Z tego co widzę, to narazie jest wielu chętnych, ale żadnych konkretów związanych konkretnie ze zorganizowaniem w/w imprezy.
Kto jest "odpowiedzialny" za organizację (bo nie wiem)?
Propozycja jest następująca:
29.11 godź. popołudniowo-wieczorne - Spotkanie pod chmurką (może być parking przy M1 lub Platan w Zabrzu) Oglądamy i podziwiamy swoje samochody jak to zwykle bywa na tego typu spotach. Następnie w zależności od ilości osób, które się zgromadzą możemy udać się do nas do mieszkania i tutaj zrobić małą imprezkę. Musiałbym wiedzieć ile osób jest zainteresowanych wspólnym biesiadowaniem bo dysponuję tylko jednym pokojem.
Jeżeli zdecydowalibyśmy się u nas to proponuję aby każdy przyniósł coś na ząb i jakiś % trunek. Tym sposobem niczego nam nie zabraknie i nikt nie zostanie obarczony tygodniowym przesiadywaniem przy garach.
Jeżeli jdnak będzie więcej chętnych to będziemy musieli pomyśleć o jakimś lokalu...
Zapraszam do dyskusji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum