Wysłany: Sob Lis 22, 2008 15:14 recenzja filmu "THE WALL" PINK FLOYD, help!
Witam!!
potrzebuje pilnie recenzje filmu THE WALL, o PINK FLOYD. nnie jest to dla mnie, ja tego filmu nawet nie widzialem:( pomoże ktoś?? szukalem na necie ale takie to wsyztko wiecie..identyczne:/
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 15:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
google przepatrzyłem;) ten link też;) myślałem, że może ktoś ma coś takiego, napisane samemu;) moja Dziewczyna dostała takie zadanie i raczej bardzo możliwe ze ktoś z lasy będzie miał podobne;)
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 16:54
Coz, to jest rock-opera i film jest fajny, ale w zasadie tylko dla fanow Pink Floyd. Mi osobiscie sie podobal, szczegolnie, ze zawiera przedewszystkim muzyke z mojego ulubionego albumu, czyli tytulowego The Wall.
Film opowiada luzno historie zycia i powolnego popadania w obled Syd'a Barrett'a, zalozyciela i pierwszego wokalisty Pink Floyd. Ukazane sa w nim rozne okresy jego zycia, od wspomnien po ojcu, ktory zginal w czasie II wojny swiatowej, przez czasy szkolne po czasy gwiazdy rocka, panienek, prochow, alkoholu. Calosc ciezko nazwac jednolita ciaglascia fabularna, film jest niechronologiczny, a sceny ukazujace to, co dzieje sie w umysle Syda kompletnie odbiegaja od rzeczywistosci ukazujac jego marzenia i leki.
To tak po krotce o czym jest film Cienki jestem z pisania recenzji.
loki zamienić na falowane blond włosy, dołożyc kilka lat i wykapana Ewka a dziękuje bo ja podobno urode mam po mamusi tak każdy mówi, tyle, że ja podobieństwa nie dostrzegam
Wjedż na google co.uk no a potem szukaj pink floyd.No i zostanie ci jeszcze tylko przetłumaczyć na polski,do tego użyj translatora i masz gotowe.Angole tego maja dużo,to ich kultowa grupa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum