Piszesz o cargo pod nowym wiadutkem ul. Poleczki ?
Jesli tak, to po ostatnich wydarzeniach wcale nie jest tam tak przyjemnie
Poza tym zimno... tutaj ludzie spotykaja sie na ploty bardziej niz na ewolucje sniegowe.
Obok zaprzyjazioniona pizzeria, sklep monopolowy, stacja benzynowa
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
damiwr, nie jesteś sam bo ja naprzykład i IInvit, mamy niewiele blizej... Z tym ze ja zawsze zabieram sie z IInvit, za co jej dziekuje wiec sie nie mecze jadac przez WaWe
damiwr, nie jesteś sam bo ja naprzykład i IInvit, mamy niewiele blizej... Z tym ze ja zawsze zabieram sie z IInvit, za co jej dziekuje wiec sie nie mecze jadac przez WaWe
Jestem CKM albo jest za wcześnie ale nie za kumałem
Napisales na temat tego iz na Bemowo Ci daleko, jak widzisz ja jestem z Dębego koło Mińska a IInvit jest z niedalekich okolic, także mamy nie wiele blizej od Ciebie wiec sam nie jestes...
Wiem ze najlepiej zeby spoty byly gdzies blizej ale raz w tygodniu mozna pozwolic sobie jechac gdzies dalej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum