Typ: SLi Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
hej
mam problem z elektryczna szyba od strony kierowcy opuscilem ja i tak mi juz zostalo w zadnem sposob nie moge jej podniesc elektrycznie sprawdzalem juz bezpieczniki i sa dobre
prosze o pomoc i zgory dzieki
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 27, 2011 14:09, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 19:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
marcin261080, czy przy podnoszeniu szyby do gory slychac pykanie w srodku auta bardziej od strony przelacznika? Jesli tak to przelacznik jest ok, tylko mechanizm nie ma sily, byc moze polamaly sie rolki w prowadnicy i trzyma sie to scislo nie dajac podniesc szyby
tak slychac tam takie pykanie w dzwiach przy silniku ale nie chce zaskoczyc
[ Dodano: Pią Lis 28, 2008 18:04 ]
wlasnie skonczylem rozbierac caly mechanizm i okazalo sie silnik pracuje tylko w jedna strone czyli opuszcza szybe ale nie pracuje w z powrotem.
co robic ??????
[ Dodano: Pią Lis 28, 2008 18:09 ]
wie ktos moze gdzie kupic tanio taka czesc
marcin261080, jaka czesc?
Podaj mu bezposrednio prad do silniczka na przemian proboj i zobacz czy zadziala, jesli tak to winny jest przelacznik pomiedzy fotelami a dokladnie stycznik lub ktoras nozka, lutownica w lape i do roboty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum