Mnie nie będzie, bo dopiero w poniedziałek wracam z weekendu w Zakopanym.
A może ktoś chce jechać na weekend do Zakopanego - podobno na kwaterze są jeszcze miejsca?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
no to wybuchło , bo przecież święta idą , pierwszy był, wiec wypłata wpadła na konto , a że pieniądze nie lubią leżeć to dostałem HGF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w prezencie i po świętach
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Sro Gru 03, 2008 21:23
dudekmis napisał/a:
no to wybuchło
ale co??
dudekmis napisał/a:
bo przecież święta idą , pierwszy był, wiec wypłata wpadła na konto , a że pieniądze nie lubią leżeć to dostałem HGF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w prezencie i po świętach
co się stało??
HGF = poszła uszczelka pod głowicą . Dokładnie opisując wyparował mi dzisiaj płyn chłodniczy ze zbiorniczka wyrównawczego , a pod nakrętką znalazłem brunatny osad .
Diagnoza prosta
A mówią ze Grinch tylko umie popsuć święta.
Na pewno sie zrobi ,ale dopiero w przyszłym tygodniu
Z drabiną i 2 walizkami narzędzi jakoś się nie widze w autobusie/metrze i chyba w tym największy ból . Uszczelka mogła poczekac jeszcze miesiąc , wcale bym sie nie pogniewał .
a jest ktoś może z Targówka kto mógłby mnie poprowadzić dokładnie na miejsce spotkania (żebym za nim jechał) bo sie chciałbym z dziewczyną w końcu zintegrować z resztą.... albo sie gdzieś niedaleko umówić jakoś....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum