a ja zakupilem sobie zarowki Philispa vision plus H4 i roznica jest znaczna od zwyklych H4. mam juz je jakies 3 m-c i jestem z nich zadowolony.w nocy widac ladnie, zarowki swieca jasniejszym bialym swiatlem a nie jakims slabym podchodzacym pod zolty...
Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob Lis 29, 2008 19:13
Kupilem sobie 2x nowe DEPO z intercarsu, bo po znizce wyszlo tyle samo co na allegro kosztuja, a mialem na juz Jest SWIETNIE! Teraz nareszcie mam swiatla. Az sie boje jak to bedzie jak przerobie to na przekazniki I jeszcze podziekowania dla milego pana ze stacji diagnostycznej, ktory mi jest ustawil za darmo.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lip 2008 Posty: 367 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 21:09
mozna obejsc zakup nowych lamp - wyciagamy, rozklejamy, polerujemy na mokro papierem wodnym mechanicznie i sklejamy jak trzeba + polerka zewnetrza analogicznie,
Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 21:50
No niby mozna, ale duzo roboty i efektu nie uzyskasz takiego jak po wymianie. Moj reflektor na dodatek mial polamane zaczepy i odblysnik w srodku od jakiegos czasu wiec nie bylo szans na reanimacje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum