A ja jako szczęśliwy jej posiadacz witam Wszystkich tu obecnych, ciesząc się, że mogłem się znaleźć w tak szacownym gronie.
Roverka mam od wtorku, czyli cztery dni; wprawdzie straciłem już sprzęgło (jakiś wyciek - pedał przy podłodze) ale mechanik mówi, żebym nie panikował, bo to bułka z masłem i roverek bedzie zył:). Mam nadzieję, że to ostatnia usterka w tym tygodniu czego sobie i Wam nieustająco będę życzył
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 22:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Klikam z Galicji Zachodniej, a dokładniej ze Skawiny, w której roverków też siła . Wypatrzyłem już co najmniej pięć sztuków . Zdjątka z chęcią zapodam, jak tylko wydobędę rowerka ze szpitala dla Roverków, a dokładniej od Pana Tomasza ze Skotnik, polecanego w portalu. Póki co pozdrufka 4 ewryłan
Witaj justmario, w Galicji nie odnalazłem miejscowości "nienacko" więc jakbyś mógł nas troszkę poważniej potraktować, to proszę
justmario [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 18:22
thef napisał/a:
Witaj justmario, w Galicji nie odnalazłem miejscowości "nienacko" więc jakbyś mógł nas troszkę poważniej potraktować, to proszę
Witaj thef. Jesteśmy sąsiadami; mam do Ciebie 45 km . Nie ukrywam gdzie garażuję, co napisałem powyżej, ale jeżeli takie żarciki nie przystoją na forum to natychmiast zmieniam profil.
Sorki jeżeli Ciebie i innych tym uraziłem
Witaj thef. Jesteśmy sąsiadami; mam do Ciebie 45 km . Nie ukrywam gdzie garażuję, co napisałem powyżej, ale jeżeli takie żarciki nie przystoją na forum to natychmiast zmieniam profil.
Sorki jeżeli Ciebie i innych tym uraziłem
Spoko, nie uraziłeś, była buźka na końcu, ale profil jest po to, żeby było łatwiej odnaleźć ziomków . W Skawinie jest jeszcze klubowicz k3master, choć w profilu ma Kraków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum