Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 15:53
azor77, dopiero dzisiaj odbieram auto od mechanika.... bardzo długa i bolesna historia Jeśli o mnie chodzi do nowego roku po 1 mam dość grzebania w aucie, po 2 nie mam czasu, po 3 nie mam kasy.
Po nowym roku może ochłonę
Pomógł: 84 razy Dołączył: 20 Paź 2007 Posty: 757 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 19:28
zouza napisał/a:
azor77, dopiero dzisiaj odbieram auto od mechanika.... bardzo długa i bolesna historia Jeśli o mnie chodzi do nowego roku po 1 mam dość grzebania w aucie, po 2 nie mam czasu, po 3 nie mam kasy.
Po nowym roku może ochłonę
no problem.
_________________ Był 214 si LPG 16v 1.4 103KM 97r. Platinum Silver
Był R 25 2.0 iDT 113kM 05r. X POWER GREY MET
Znam kolesia, który ma kompa i robi takie rzeczy, ale musiałby przyjechać z Cieszyna
Mozesz mi dać namiary na tego Gościa od kompa bo hmm mam Roverka i na poczatku jak go nabyliśmy to tez chciałem taki przegląd zrobić ale... nikt w Cieszynie sie nie podepnie w pełni pod niego,jest Gość w Bielsku (znalazłem przypadkiem tego w Bielsku) Ja byłem na podłączeniu w Radzionkowie.
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 12:03
rybakowy, to nie jest zakład z tego co wiem, to kumpel mojego kumpla Pracuje na polibudzie czy coś takiego. Posiada odpowiedni sprzęt i myślę, że wie o co biega, bo już mi się podpinał.
rybakowy, w Goleszowie jest diesel service.jak mieszkałem w żorach to zawsze tam jeździlem na kasowanie blędów z moimi dieslami bo koleś konkretny i w miare przystępne ceny. teraz z piekar mam troche za daleko więc poczekam aż przyjedzie kolega kolegi zouzy
Pomógł: 22 razy Dołączył: 17 Cze 2007 Posty: 387 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Lut 24, 2009 00:06
zouza napisał/a:
rybakowy, to nie jest zakład z tego co wiem, to kumpel mojego kumpla Pracuje na polibudzie czy coś takiego. Posiada odpowiedni sprzęt i myślę, że wie o co biega, bo już mi się podpinał.
Coś się klaruje ze zbiorczym, śląskim podpinaniem pod kompa ?
Myślę sobie, że po wymianie uszczelki i pochodnych z tym związanych, warto sprawdzic czy wszystko dobrze podłączone, a i możliwość adaptacji 'od nowa' pewnie nie zaszkodzi .
No i jak tam zouzo, ogarnęłaś się?? może trzeba by odświeżyć temat z diagnostyką?
Tak wogóle, możecie podać namiary na jakichś speców z kompami ze śląska - chciałbym zadzwonić, dowiedzieć się co mają i co mogą uczynić?
wiem, że jest w Dąbrowie Górniczej spec z kompem ale to nie jest T4.
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 19:19
No Dawid nie napisał, że testował na moim R. Zupełnie inne auto, jestem bardzo zadowolona, a cena max korzystna
W związku z tym temat z Cieszynem uważam za zamknięty.
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 19:23
Mayday, to nie Dąbrowa to Mikołów. Nie wiem co ma koleś, ale pokasował mi błędy, posprawdzał różne rzeczy czyli czyta wszystko na dodatek jest kumaty roverkowo.
na trasie Mikołów - Gliwice, z jakieś 300m przed skrzyżowaniem ze stacjami benzynowymi Lotos / Orlen. gdy jedziesz od strony Mikołowa ten warsztacik masz po prawej stronie.
ewentualnie można zapytać na stacji o Wacka na bank pomogą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum