Wysłany: Czw Gru 11, 2008 20:36
ello
Nie wiem co się dzieje z ludzikami z Krk ale ja leże na antybiotykach ale pewnie do niedzieli mi przejdzie więc może zrobimy spocika w niedziele tak ok 14:00-15:00 co by było jeszcze widać nasze autka w normalnym świetle a ja będę miała pretekst, żeby jechać na myjnie
widzę że mało osób z Krakowa zagląda na forum, więc może dalibyśmy jakiś bardziej odległy termin by wszyscy zdążyli przeczytać taką wiadomość i każdy ustalił by sobie swój grafik, wtedy obecnych na spocie byłoby więcej?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Sob Gru 13, 2008 22:08
arczi83 napisał/a:
tuńka, środek tygodnia to raczej odpada, komu się chce po pracy jeszcze na spoty jechać , chociaż są i tacy .
18.01.09 to już lepsze wyjście i pewnie się pojawie, jeśli godzina będzie odpowiednia.
chyba te antybiotyki mają zły wpływ na mnie sprawdziłam styczeń ale 2008
Oczywiście że myślałam o niedzieli
Więc co, umawiamy się 11.01 czy 18.01 to już niedziela i w 2009r (sprawdziłam )
arczi83, się pojawi 18 stycznia jeśli godzina będzie mu odpowiadała więc ustalamy ten dzień
jeśli ktoś stwierdzi że ten dzień nie jest do końca trafiony- proszę o poprawki
dla arcziego zostawiamy wybór godziny...
więc czekamy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Pon Gru 15, 2008 11:44
Witam, od dawna czekam na jakiś spocik w Krakowie i na pewno pojawię sie na tym najbliższym Dla mnie data jest obojętna ale fajnie by było jakby to była niedziela
Moja ostatnio forumowa aktywnosc moge nazwac stanem "uspienia roverowego", jednak juz teraz moge powiedziec, ze powrocilem . Co do spotu: w az tak daleka przyszlosc jak druga polowa stycznia jeszcze nie siegam, wiec nie moge potwierdzic na 100% ze sie zjawie, ale bede bardzo do tego dazyl. Miejsce rozumiem to co zawsze: parking Krokus od strony stacji BP?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum