Wysłany: Sob Gru 13, 2008 11:53 Warszawa CH Bemowo 14.12.08 godz. 20:00
Takie tylko przypomninie. Rozumiem, ze planow poza tymi co ew. beda na paintballu nie zmieniamy. Moze jak bedzie zimno to do Greena pojdziemy albo innej knajpki na terenie? Chyba ze bedzie cos do zrobienia (wymiana zderzaka albo innych czesci
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 13, 2008 11:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
no wlasnie tutaj dochodzimy do sedna sprawy , ktory pewnie bardziej zachacza o kacik prawny, bo ja nie zgadzam sie z pewnymi przepisami i co tu duzo ukrywac lamie je swiadomie, tylko teraz bede jechal uwazniej (mondeo, pasaty itp zaczarowane auta;) i mial cb radio w trybie ON , a nie off
robilem ekseryment jadac od siebie ze wsi na bemowo zgodnie z przepisami... i zostalem wyprzedzony przez 2 autobusy O_o
mimo kontrowersyjnej osobowosci zgadzam sie w tym jednym z panem korwinem ze auta sa po to by bylo szybciej, a nie bezpieczniej. od tego by bylo bezpieczniej sa przepisy, jest organizacja skrzyzowan i ruchu, szkolenia, nauki jazdy, egzaminy itd itp....
czyli caly uklad jest chory
moze to moja glupota przyznawac sie do lamania przepisow tak publicznie, ale nie oszukuje ani siebie ani was NIE wierze, ze moze byc w polsce osoba, ktora nie lamie np. przepisu ograniczenia predkosci.
JA nie parkuje w miejscach nie dozwolonych, nie wyprzedzam na 3, na zakretach, jak jest mokro jade wolniej ostrozniej, jak jest mgla zachowuje odstepy itd. mialem moze 3 sytuacje gdzie bylo w jakims stopniu niebezpiecznie, cos sie dzialo. a stluczke mialem przy 10-20 km/h O_o
wiem, ze takie wartosciowanie przepisow(dobry, zly) nie prowadzi do niczego, ale nie zmienie przepisow obowiazujacych w tym kraju.
ps edytowalem bo musialem rozdzielic pewne rzeczy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No!!! Zwłaszcza,ze wczoraj coś mnie chyba przewiało i brzydko kaszlę.
maciekwawa napisał/a:
Dzięki wszytskim za osranie mojej propozycji.
Proszę bardzo!
maciekwawa, już byś nie przesadzał - bo mi wychodzi, że trafiłeś w zły termin i tyle i "wszyscy" (kogokolwiek pod tym rozumiesz) Cię nie "osrali", bo kilka osób odpowiedziało na Twoją propozycję, więc nie wyrażaj się tak, chyba, że chcesz nas obrazić - jak Ci się uda, to rzeczywiście może dojśc do sytuacji, którą tak "obrazowo" nazwałeś.
Mam wrażenie, że miałeś nadzieję na zachęcenie nas do skorzystania z Twojego biznesu (forma reklamy i promocji), a jak nie wyszło to strzelasz focha - powiem Ci, że to kiepska strategia marketingowa, zwłaszcza, że conajmniej 3 osoby wypowiedziały się, że chętnie by skorzystały z Twojej propozycji, tylko nie w tym terminie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum