Wysłany: Nie Gru 14, 2008 17:40 GTA IV jak odpalić instalkę na Vista 64
Witam,
Koledzy mam głupi problem z zainstalowaniem GTA IV Przy instalowaniu wywala mi taki komunikat:
i jak klikam na link to mi wyskakuje:
ale co ma piernik do wiatraka. Mam Viste 64bit, świeżo zainstalowany SP1 (wymagany), NET. Framework 3.5 i inne bzdety... więc po co chce SP3 z XP'ka Ktoś wie co mogę jeszcze zrobić alby to odpalić Święta idą to by w coś pograł na czasie a dwa że szkoda ściągać 14GB i nawet nie zainstalować...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 14, 2008 17:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wygląda ze instalacja nie czyta że to Vista tylko że to xp. a potem dopiero pisze ze potrzeba ci sp3 spróbuj instalować to nie z auto runa tylko odnajdź instalację do Visty lub ogólnie do 64 bitowej wersji syst.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
problem w tym że nie ma takiego czegoś... na płycie jest tylko jeden setup nie ma podziału na systemy
[ Dodano: Nie Gru 14, 2008 18:12 ]
GLUPEK GLUPEK GLUPEK
aż śmiać mi się chce z mojej głupoty... przedtem jeszcze nie mając SP1 itp. wyczytałem że trzeba znienić zgodność uruchamiana na windows 2000 i tak zrobiłem ale nie pomogło. A po instalacji SP1 i reszty i po tych setkach restartów nie spodziewałem się że na ISO w Deamonie dlaej pozostanie zachowana ta zgodność Wyłączyłem ją i ruszyło
Aż mi się śmiać chce z mojej głupoty jestem żałosny......
damiwr, dzięki wielkie bo to Ty mnie naprowadziłeś i co prawda chwilę to trwało ale sobie przypomniałem że to zmieniałem jeszcze okolo godziny 13
pzdr
a weź przestań, cały dzień meczenia się z grą żeby się okazało że jest jakiś problem z kamerą... kręcie się podczas gry jak pijana i po 5 minutach było mi niedobrze i chciało wymiotować
pozdrowionka dla Ciebie
maniaq, widziałem to wczoraj świetnie przedstawia grę, naprawdę odradzam ściągać ten bubel... drugie podejście do pijanej kamery skończyło sie że musiałem wyjść się przewietrzyć bo mnie mdliło
ale pewnie najmłodszy jesteś albo jedynak Ja też sie ostatio dowiedziałem że mój braciszek najmłodszy namówił tatę na PS3... a mi musiało nintendo wystarczyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum