Witam wszystkich,mam pytanie czy ktoś spotkał się z sygnałem dzwiękowym w R25,a mianowicie czasami w moim Roverku,gdy wchodzę do niego wkładam kluczyk do stacyjki i przekręcam go na pozycje kiedy wszystkie kontrolki się zaświecają słychać krótki sygnał dzwiękowy(takie piknięcie)nie jest to sygnalizowane dodatkowo kontrolką jaką kolwiek.Czy ktoś spotkał się z czymś podobnym lub wie co to może oznaczać. Pozdrawiam wszystkich...
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 18, 2008 21:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No generalnie jeśli dobrze myślę, to trzeba wymienić akumulator albo podładować. Przyczyną tego że nie zdarza się to zawsze może być to, że po trasie akumulator jest bardziej naładowany. Więc proponuje podładować go i sprawdzić czy dalej się to pokazuje.
[ Dodano: Pią Gru 19, 2008 17:29 ]
albo sprawdzić w ogóle stan akumulatora czy jest sprawny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum