Wysłany: Pią Gru 19, 2008 15:55 [R620] Problem ze światłami przednimi
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam, dzisiaj wymieniłem żarówki mijania. Przez ok 1min wszystko dobrze świeciło. Po pewnym czasie gdy przełączyłem na długie kontrolka sie nie zapaliła. Na obecną chwile wszystkie żarówki są sprawne. Z krótkich pali się tylko lewe. Z długich też lewe. NAtomiast gdy jest podłączona prawa krótka żarówka, bez właczania długich żarówki długie palą się ale bardzo słabo. Chciałbym się dowiedzieć gdzie uciekły mi światła z prawej strony oraz dlaczego dymią się te żarówki od długich. Aha jeszcze przy włączaniu długich w bezpiecznikach coś stuka ale wszystkie wyglądają dobrze. Proszę o pomoc
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 27, 2011 23:12, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 15:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum