Wysłany: Pią Gru 19, 2008 19:55 [R416] Układ wydechowy
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1995
Witam
Pękła mi rura przy tej puszcze na końcu tłumika.Czy jak dokupię od Hondy to będzie pasowało?Jaki to powinien być koszt mniej więcej, i jeśli można spytać czy to jest część końcowa tłumika??Jestem zielony w temacie aut i ich naprawy ale wolę wiedzieć o co chodzi zanim wydam kasę na naprawę:D:P z góy dziękuje za pomoc:D
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Mar 03, 2011 22:52, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 19:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja zapłaciłem 320 Pln za końcowy i środkowy wydech - wymieniałem sam, wiec robocizna odeszła! Ale trochę się napociłem, bo jakiś mądry (chyba ten co od niego kupiłem R ) zespawał końcowy z środkowym i musiałem przeciskać pod wahaczem Chyba szkoda mu było kasy na wymianę i tak sobie łatał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum