Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym Roku, użytkownikom i sympatykom marki!
roboo [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 14:00
Szerokiej drogi cały rok, żadnej usterki, pełnego baku - to dla Roverka
A dla Was odpoczynku od codziennej bieganiny, spełnienia marzeń, o których pisaliście nam na forum i tych ukrytych, tylko Waszych, tych najbardziej odjazdowych i szalonych.
Dołączam się do życzeń dla wszystkich, nie tylko posiadaczy Roverków, spokojnych, zdrowych Świąt oraz zwyczajem kierowców szerokości i przyczepności podczas świątecznych wypadów
_________________ Był R416Si '97 i zawsze pozostanie, lecz nie materialnie a duchowo...
To i ja życzę wszystkim wesołych bombek,
złotych trąbek, anielskiego włosia i pieczeni z łosia.
Makowca z sosnowca, rolady z szuflady i udanej Pasterki bez żadnej usterki
Szczęśliwych, radosnych, ekscytujących i niezapomnianych Świąt życzę. A na nadchodzący rok, dla wszystkich samotnych - znalezienia drugiej połówki (oczywiście wyposażonej we wszystkie fajne i pożądane zalety)
Do klubu jeszcze nie należę (ale od nowego roku się zapisuję), niemniej pozwolę sobie życzenia tutaj wpsisać
Wszystkim życzę Wesołych Świąt, zdrowia, sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym, a przede wszystkim, aby:
- ROVER wrócił na rynek, pod swoją oryginalną nazwa i oryginalnym rodowodem (angielskim, a nie koreańskim)
- aby wasze Roverki były mniej awaryjne niż mój, a najlepiej wcale!
I chciałem też serdecznie podziękować za pomoc techniczną i wsparcie, w sprawach technicznych. Dowiedziałem się w ciągu tego roku o mechanice więcej niż o życiu, po części przez awaryjność Rovera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum