jeśli jest już taki temat to z gory sorrki...chcialem sie dowiedziec czy pasuja do tego modelu jakies graty od Hondy chodzi mi o np głowice kolektor 4-2-1 i inne jesli tak to od jakiej??...z gory dzieki za pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 25, 2008 22:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
myślałem że 1.8 VVC jest na bazie Hondowskiego VTEC i beda pasowaly czesci...no skoro nie to trudno...a gdzie moge dostac kolektor 4-2-1 i wydech Janspeeda,możliwe do dostania u nas?? Bo doloty K&N widzialem ale nic poza tym....
myślałem że 1.8 VVC jest na bazie Hondowskiego VTEC i beda pasowaly czesci...no skoro nie to trudno...a gdzie moge dostac kolektor 4-2-1 i wydech Janspeeda,możliwe do dostania u nas?? Bo doloty K&N widzialem ale nic poza tym....
Janspeed najlepiej z Anglii np. z PTP. W Polsce dostaniesz też bez problemu filtry ITG, BMC, Pipercrossa - więc nie jest tak źle Do ZRa rób zamknięty dolot - droższe ale jest przyrost mocy, a nie spadek jak przy otwartych stożkach, które za to z kolei mają piękny odgłos ssania
no właśnie ten Janspeed,sczerze nie słyszałem o tej firmie..naprawde tak dobra a firmy takie jak REMUS czy SUPERSPRIN albo ogolnie jakas inna firme wydechu polecacie.jakies namiary na sklepy z takimi czesciami moglbym prosic??
no właśnie ten Janspeed,sczerze nie słyszałem o tej firmie..naprawde tak dobra a firmy takie jak REMUS czy SUPERSPRIN albo ogolnie jakas inna firme wydechu polecacie.jakies namiary na sklepy z takimi czesciami moglbym prosic??
Janspeed to firma legenda... zwłaszcza w angielskim, tuningowym światku kupując ich kompletny (kolektor, sportowy kat, środkowy i tłumik), dedykowany do samochodu wydech masz gwarancję przyrostu mocy ponieważ jest to zaprojektowane jako całość, wielokrotnie sprawdzone i przetestowane. A tu masz jak taki uĸład brzmi Tu jest test auta zrobionego przez Janspeed. A składając wydech z różnych, niededykowanych klocków, raczej więcej się spieprzy niż poprawi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum