Wysłany: Sob Gru 20, 2008 20:33 [R214] co to jest i gdzie to sobie wkręcić ?
Witam , co to jest i gdzie mam sobie to zamontować w swoim roverku , bo mechanik już nie zdążył a potrzebowałem pilnie auta i musze sobie to sam założyć .
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 20:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 41 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1184 Skąd: Piotrków Tryb
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 21:22
nie bez wyciagania skrzyni , od góry za duzo dostepu raczej nie bedzie tak wiec od spodu bedzie lepszy dostep (taki wiec mysle ze kanal wystarczy ,ewntulanie podnisc jeden bok aby móc sie wsunac pod auto i wtedy mozna dostac sie do tego impulsatora
Wielkie dzięki , mam kanał narzędzia wiec tu nie będzie problemu , martwi mnie tylko fakt ze tam na końcu jest zębatka i czy nie będzie problemu z wymianą ? ona się sama tam dopasuje ?
Pomógł: 41 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1184 Skąd: Piotrków Tryb
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 21:47
raczej powinna wejsc ,ale jesli zaszłaby taka sytuacja ze naszedłby ,,ząb na ząb,, to wrzuc bieg i lekko bujnij auto w jedną bądz drugą to tryb sie lekko przekreci i wtedy napewno wejdzie ,(bo prac na chama to raczej nie ma sensu ,)
raczej powinna wejsc ,ale jesli zaszłaby taka sytuacja ze naszedłby ,,ząb na ząb,, to wrzuc bieg i lekko bujnij auto w jedną bądz drugą to tryb sie lekko przekreci i wtedy napewno wejdzie ,(bo prac na chama to raczej nie ma sensu ,)
Faktycznie element pasował , 15 minut roboty , jedna śrubka do odkręcenia , bardzo zły dostęp i bez kanału to nie proponuje wymieniać i nie dziwie się ze to tak często się psuje , zero osłony od wody ,zero osłony od temperatury .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum