Pomógł: 54 razy Dołączył: 22 Maj 2008 Posty: 957 Skąd: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: Wto Gru 23, 2008 19:26
Mam to! Też nie wiedziałem co to jest,nawet próbowałem to coś otworzyć,ale w tym aucie lepiej pewnych rzeczy nie ruszać.Dopiero dokładne przestudiowanie instrukcji pozwoliło mi na próbę tego urządzenia.Zamknąłem się w aucie pilotem i po kilku sekundach zgniotłem na dywanie puszkę po piwie-alarm darł się jak u mojego ojca w dużym fiacie.Jest to (ponoć) czujnik tłuczenia szyby.
inna sprawa, że to, że jest nie oznacza wcale że działa
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
fearless [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 30, 2008 15:13
sTERYD napisał/a:
inna sprawa, że to, że jest nie oznacza wcale że działa
A u mnie jak ja się zamykałem to nie działał, ale jak się teściowa zatrzasnęła to wył niemiłosiernie - historia prawdziwa, do dziś jak sobie przypomnę to mało ze śmiechu nie pęknę. Te łapki na szybie od wewnątrz i przestraszony wzrok - niczym scena z Titanica
Dzisiaj w nocy wybili mi prawą przednią szybę. Nic nie ukradli, radia bez przodku nie brali, choć i nie jest z kiepskich (Alpine CDA-117Ri). Szybę już mam - po pracy wymienię. Szkiełka już też pozamiatałem Sąsiadowi z jakimś pół-jeep'em (z nerwów nie zajrzałem jakim) będzie troszkę gorzej z szybą…
Ale nie mam w środku czujnika ruchu - chyba mam chęć dołożyć. I w związku z tym pytanie - dokładał ktoś taki czujnik? Są tam przewody? Trzeba T4?
[ Dodano: Czw Sie 11, 2011 15:50 ]
Już wiem - trzeba T4 :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum