Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 16:31
Mam dokładnie taki sam jaki poleca NEOSSS i mogę go również polecić z czystym sumieniem. Druga zima i zero jakichkolwiek problemów. Nie zrobiło mu także żadnej krzywdy całonocne granie radia (tak to czasem jest na zlocie jak wysiądzie sprzęt ).
Mam dokładnie taki sam jaki poleca NEOSSS i mogę go również polecić z czystym sumieniem. Druga zima i zero jakichkolwiek problemów. Nie zrobiło mu także żadnej krzywdy całonocne granie radia (tak to czasem jest na zlocie jak wysiądzie sprzęt ).
Zakupiony - z tym, że mam AFAIR (pamięć mam dobrą ale krótką 75 Ah i 760A
Do tego jakiś assistance dajo Panie (ciekawe jak to się w praktyce sprawdzi )
400 pln nie moje ale autko odpala teraz na dotyk - przy poprzednim aku tak za 3-4 "zakręceniem"
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 19:58
michalk napisał/a:
Zakupiony - z tym, że mam AFAIR (pamięć mam dobrą ale krótką ) 75 Ah i 760A
Do tego jakiś assistance dajo Panie (ciekawe jak to się w praktyce sprawdzi )
400 pln nie moje ale autko odpala teraz na dotyk - przy poprzednim aku tak za 3-4 "zakręceniem"
Też da radę Assistance? Fajna sprawa, przyjadą z kablami jak Ci padnie na gwarancji w trasie Sprawdź tylko dokładnie zanim zadzwonisz czy to tak na prawdę za darmo będzie
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 13:53
danielsonicl napisał/a:
Akumulator jest powiązany w jakimś stopniu z alternatorem myślałem,że ktoś taki jak ty ma takie dane w głowie
Hehe, a ja to niby encyklopedia ? To raczej sTERYD ma w głowie takie dane . Sam bym musiał rave odpalić, żeby Ci podać odpowiedź, ale też mi się dziś nie chce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum