Wysłany: Pią Sty 02, 2009 13:31 [R400] Klasa wyposażenia.
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1995
Co oznacza dokładnie to: "Class (Trim) Class 3.1 klasa wyposażenia" - wyciągnięte z VIN. To że to klasa wyposażenia to jasne, tylko co ta klasa (3.1) dokładnie obejmuje? Jakie składniki wyposażenia?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Mar 06, 2011 16:04, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 13:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Co oznacza dokładnie to: "Class (Trim) Class 3.1 klasa wyposażenia" - wyciągnięte z VIN
tego to nawet najstarsi górale norwescy nie wiedzą
jak dojdziesz co i jak to będziesz pierwszy
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
fearless [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 09:55
sTERYD napisał/a:
Cytat:
Co oznacza dokładnie to: "Class (Trim) Class 3.1 klasa wyposażenia" - wyciągnięte z VIN
tego to nawet najstarsi górale norwescy nie wiedzą
jak dojdziesz co i jak to będziesz pierwszy
Gdybyś nie zauważył to tam są znaki "xxx" - a wyciągnięte z VIN oznacza tyle co sprawdzone przez sprawdzajkę VIN Myślę że to nawet młodzi Polscy Górale wiedzą
Co nie zmienia faktu że jak się nie jest klubowiczem to chyba nie ma co zadawać pytań, bo najpewniej dostanie się taką odpowiedź jak ja
AdrianWWL dzięki za wskazówkę - tytuł poprawiony. Mam nadzieję że teraz jest zgodny z reg. Co też nie zmienia faktu że połowa tematów jest niezgodna z reg. Ale cóż zwraca się uwagę tylko nielicznym.
Pzdr.
czepiasz się szczegółów
chodziło mi o to, że nie udało sie jeszcze ustalić co poeta miał na myśli z tymi klasami wyposażenia...
BTW: masz chyba to samo co ja
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
fearless [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 12:44
sTERYD napisał/a:
czepiasz się szczegółów
Się czepiam, bo nie tylko Wybrani mają do tego prawo (akcja - reakcja)
sTERYD napisał/a:
chodziło mi o to, że nie udało sie jeszcze ustalić co poeta miał na myśli z tymi klasami wyposażenia...
A nie można było tak od razu tylko mieszać w to niczemu nie winnych Góroli Norweskich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum