Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Sie 2008 Posty: 64 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 16:31 [214i 97] walnely biegi mam tylko 3 i 4 bieg
witam , mam następującą usterke , mam tylko teraz dwa biegi 3 i 4 . wypadł mi taki widełek co są dwa co jeden chodzi poziomo a drugi pionowo te od biegow , są one umieszczone nad miską olejową , ciężko wogóle idzie sie tam dostać , wbiłem go na swoje miejsce ale wypada spowrotem z tamtąd z tego lozyska , ciegna czy co to tam jest , co mam zrobić ? jak to naprawić ?
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 16:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Trzeba kupić cały mechanizm sterowania dzwigni zmiany biegów!Pasuje od anglika Koszt około50-70 zł, wymiana góra 30 min i po problemie. Nic tam nie naprawisz a jak ci już wypada to wyrobiła się kulka prowadząca na krzyżaku i sam łącznik wciskany w środku. Łącznik ma w sobie taki plastik który najnormalniej się wyciera i sama wymiana łącznika nic tu nadługo nie pomoże Sam niedawno to przerabiałem.Powodzenia
Mechanizm dzwigni zmiany biegów Szukaj na używkach nie w sklepie. Bo za nowy zapłacisz na pewno dużo więcej a po co!Wpisz na głównej stronie allegro Rover 200 400 i poszukaj gościa wa miejscowośći koło Wielunia nazywa się Emanuelina lub Ostrówek. Ma wszystkie części do Rover-ków. Pozdrawiam
Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Sie 2008 Posty: 64 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 14:24
zakupiłem ten mechanizm zmiany biegów i okazał sie o dupe rozbić a zaplaciłem za niego 100zl z wysyłka a cięgna które przy nim dwa są wyrobione i mechanik powiedział że długo na tym niepochodzi i 100zł wyrzucone w błoto
Niewiecie gdzie może dostane same te cięgna ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum