Pomógł: 55 razy Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 1110 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 13:08
BoloSr napisał/a:
wybacz ale ropa to jest zupa a nie paliwo jak dla mnie
W takim razie proponuję poczytać jaką drogę "przebywa" ropa, żeby stać się benzyną...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 13:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
BoloSr [Usunięty]
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 13:11
Mixtated napisał/a:
BoloSr napisał/a:
wybacz ale ropa to jest zupa a nie paliwo jak dla mnie
W takim razie proponuję poczytać jaką drogę "przebywa" ropa, żeby stać się benzyną...
eeeeeeeee troche to ja wiem ale nie o to chodiz poprostu w naszej wspanialej ropie jest za duzo syfu i dlatego tak sie dziej nie mowie ze z benyniaki jest lepiej ale mi jeszce nigdy paliwo nie zamarzlo furak zawsze odpalal za pierwszym razem
gdzieś juz pisałem, zamarza woda która odkłada się w filtrze paliwa, mało ropy przechodzi i na wyższych obrotach się dławi, to częsta przyczyna problemów na mrozie.
Dźwięk jest taki jak by z kołem było coś nie tak, ale to raczej nie to... słychać go wyraźnie z lewej strony...Im szybciej jadę tym to kołatanie jest szybsze i w miarę zwalniania też cichnie i ustaje...może to jakieś łożysko...? Piszę o tym bo wcześniej tak nie chodził...
A normalną rzeczą jest, że swój samochód to się czuje...
Następnym razem też sobie kupię benzyniaka. Wczoraj, żeby było ciepło grzał się chyba z pół godziny
mój Rover też się dlugo grzeje. ale na to nie ma reguly.kolega ma toyotę corolle z benzynowym silnikiem i też się dlugo zagrzewa, a moja 17 letnia mazda 1.7 d przy mrozie -18 potrzebuje niecałe 5 minut.zdrapię lód z przebniej szyby i w drzwiach kierowcy, wsiadam i juz mam ciepło. auto zawsze stoi pod chmurką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum